Publicat el 15/10/2014

Avui, 29 d´octubre, l´equip del Síndic de Greuges de Catalunya serà a Premià de Dalt, concretament a l´auditori Salvador Albert de la Casa de Cultura Can Figueres (Riera de Sant Pere, 88 1r pis).
L´equip del Síndic atendrà les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra una actuació de l´Administració pública i també contra les empreses que presten serveis d´interès general (llum, aigua, gas…).
Prèviament, cal concertar l´entrevista trucant al telèfon gratuït 900 124 124 o enviant un correu electrònic:
sindic@sindic.cat
El Síndic té la funció d´atendre les queixes de totes les persones que es troben desemparades davant l´actuació o la manca d´actuació de les administracions. Vetlla pel bon funcionament de l´Administració de la Generalitat i dels ens locals de Catalunya, com ara els ajuntaments, les diputacions o els consells comarcals. Per tant, actua com a supervisor i col·laborador de l´Administració catalana, amb l´objectiu d´ajudar a millorar-ne el funcionament.
Elegit pel vot majoritari del Parlament de Catalunya, el Síndic és políticament independent. No depèn de cap govern i actua amb objectivitat, llibertat de criteri i independència.
http://www.sindic.cat/

Deixa un comentari