Publicat el 22/04/2024

Mes de 600 persones es trobaran a la plaça de la Sardana per celebrar el primer de maig i la Festa de l’arròs

 

 

Arenys de Mar acollirà la seva tradicional Festa de l’Arròs, una celebració que ha esdevingut un punt de trobada anual. Enguany, amb 685 persones ja apuntades, es preveu una jornada plena de convivència i gastronomia compartida.

La celebració, que va veure la llum l’any 1990 a les feixes del Xifré, té les seves arrels en la commemoració del 1 de maig i s’ha consolidat com una tradició comunitària al llarg dels anys.
Amb el pas del temps, l’organització de la festa ha evolucionat significativament, destacant-se el trasllat a la Plaça de la Sardana, situada al capdamunt del parc de Lourdes, per garantir un millor espai i comoditat per als assistents. En les darreres edicions, l’afluència ha crescut fins al punt d’assolir la capacitat màxima de l’espai.
La convocatòria per preparar l’arròs començarà a les 11 del matí. L’Ajuntament facilitarà taules i cadires per a totes les colles participants. Serà una jornada de convivència i celebració que reflecteix el teixit social i cultural de la població d’Arenys de Mar.

 

Redacció

Deixa un comentari