Publicat el 02/03/2016

Els alumnes de 5è de l’escola La Presentació han anat aquest matí a l’Ajuntament a registrar la seva cooperativa escolar, a la qual li han posat de nom 50 mans. 
Es tracta del projecte Cultura emprenedora a l’escola, de la Diputació de Barcelona, on l’alumnat aprèn tots els passos per crear una cooperativa: primer decideixen a què es dediquen, busquen nom, creen logotip, redacten els estatuts, la registren a l’Ajuntament, elaboren prototips de productes, fan un estudi de mercat, fan els productes i finalment els posen a la venda en el mercat ambulant del poble. 

L’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, i el regidor d’Ensenyament, Josep Solé, han estat els encarregats de rebre als nois i noies que, després de registrar la cooperativa, han fet una visita a l’Ajuntament per conèixer els seus diferents departaments i les seves funcions.

Durant aquest curs, tornen a participar al projecte Cultura emprenedora a l’escola l’alumnat de 5è de primària de l’escola La Presentació i el del Vaixell Burriac, que el proper 11 de març faran el tràmit de registrar a l’Ajuntament les seves cooperatives.

Aquest és el tercer any que les escoles de Vilassar de Mar participen en aquest projecte que ajuda a desenvolupar valors i hàbits relacionats amb l’emprenedoria, el treball cooperatiu i l’organització democràtica i participativa.

Deixa un comentari