Publicat el 05/10/2020

S’emmarca en el Pla de Reconstrucció Social i Econòmica de Mataró, que va recollint i concretant mesures d’urgència per minimitzar els impactes que la crisi sanitària està deixant a la ciutat en totes les seves dimensions: atenció a les persones, ocupació, socioculturals, activitat econòmica …

Entorn i mercats en continua transformació, més intensament en el context actual. Nous hàbits de consum, nous perfils de consumidor i nous marcs de competència, que requereixen alhora de nous models d’organització, de canals de comercialització i gestió d’equips per donar resposta. Les tecnologies cada vegada més presents i properes per avançar i reinventar-se.
En aquest marc, cal que les empreses facin ús de tot el potencial del seu negoci o projecte. Cal tenir ben definida una estratègia de negoci i orientar la seva operativa cap a aquest entorn, que exigeix ser flexibles i eficients per ser més competitius.

El TecnoCampus llança, per acompanyar les empreses en aquest procés, el programa Reinventa’t, una de les mesures impulsades per la Taula per a la Reconstrucció social i econòmica i en el marc del Pla del mateix nom.
El programa Reinventa’t ajuda a identificar elements clau de transformació i acompanya les empreses en el seu  procés de canvi. El programa també dona suport en la revisió del model d’empreses en traspàs o que deriven d’un projecte de Reempresa, per alinear-les amb els reptes de futur.
L’itinerari sectorial del programa Reinventa’t s’adreça a pimes i microempreses en funció del seu sector d’activitat i amb domicili a Mataró o la comarca del Maresme.  S’organitzaran un seguit de jornades per sectors amb l’objectiu de sensibilitzar empreses i emprenedors de sectors amb forta presència local per endegar processos de millora i/o  transformació del model de negoci.
El tret de sortida es farà amb el sector retail i un programa formatiu que constarà de 4 unitats/blocs que s’impartiran en 4 setmanes de durada, a més d’una sessió addicional inicial de posada en marxa del programa:
Dijous 29 d’octubre de 9h a 10.30h – Sessió 0 (online): Presentació curs, participants i empreses
Dilluns 2 de novembre de 9h a 13h – Sessió 1: Transforma el teu negoci. Tendències i oportunitats
Dilluns 9 de novembre de 9h a 13h – Sessió 2: Digitalització i omnicanalitat
Dilluns 16 de novembre de 9h a 13h – Sessió 3: Com millorar la competitivitat
Dilluns 23 de novembre de 9h a 13h – Sessió 4: Sostenibilitat

 Pel que fa al sector industrial, amb la mateixa durada, les sessions són les següents:
Dimarts 3 de novembre de 15h a 20h – Sessió 1: Transforma l’estratègia de la teva empresa: estratègies i gestió del canvi
Dimecres 11 de novembre de 15h a 20h – Sessió 2: Tecnologies habilitadores per a la millora de la competitivitat (Indústria 4.0)
Dimarts 17 de novembre de 15h a 20h – Sessió 3: Estratègia per al desenvolupament de nous canals de distribució i promoció
Dimarts 24 de novembre de 15h a 20h – Sessió 4: Orienta la teva empresa cap a un model sostenible

Tota la informació està disponible al web: http://www.tecnocampus.cat/ca/empresa/reinventat

 

Deixa un comentari