El procés de participació sobre els futurs equipaments de Premià de Mar, en marxa | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 16/11/2011

Ja s´ha iniciat el procés de participació que ha de permetre conèixer les opinions de veïns, responsables tècnics i grups municipals sobre quins són els equipaments que actualment té Premià de Mar i quines necessitats es preveu que sorgiran de cara als propers anys.
D´entrada, es va fer una sessió de treball amb tècnics i tècniques municipals de les diferents àrees (benestar social, cultura, serveis territorials, …), a més d´una reunió amb els regidors i les regidores dels diferents grups municipals. Paral·lelament, s’han programat trobades amb els consells municipals de Cultura, Gent Gran i Esports, a on participen entitats i veïns a  títol individual, així com també trobades amb grups de joves del poble.
En el transcurs d’aquestes reunions, s’ha presentat la tasca realitzada durant el primer semestre de 2011 per part de l’equip tècnic  (coordinat per la Diputació de Barcelona) per conèixer i valorar quins són els equipaments actuals al municipi. Aquest treball serà el punt de partida per dur a terme una reflexió compartida sobre els equipaments actuals i futurs entre ciutadans, responsables municipals, regidors de tots els grups municipals i tècnics de les diferents àrees. Els resultats d’aquesta diagnosi es poden consultar al web municipal
http://www.premiademar.cat/pla-equipaments
Alhora, en aquestes reunions s´ha promogut el debat entre les persones assistents i s’han recollit opinions, noves idees, recomanacions, etc… que enriquiran el treball de diagnosi i de coneixement de la situació actual dels equipaments del municipi. Els propers dies 21 (dilluns) i 26 (dissabte) tindran lloc dues jornades obertes a tothom. El dia 21 es presentaran les conclusions de la primera diagnosi sobre els equipaments i el 26 es farà una jornada de participació sobre el present i futur dels equipaments.
Dilluns, 21 de novembre
19.00h, al Centre Cívic
Presentació de les conclusions de la primera diagnosi sobre els equipaments
Dissabte, 26 de novembre
10.00h a 14.00h, a l’escola La Lió
Jornada de  participació: Quins volem que siguin els objectius del Pla d’equipaments? Quines propostes fem?
Cal confirmar l´assistència a l´adreça
pem@premiademar.cat o a través del telèfon 937529990.
Paral·lelament, els ciutadans també poden participar a través del web de l´Ajuntament
http://www.premiademar.cat/pla-equipaments
i pàgina de facebook http://www.facebook.com/pla.equipaments
Per a més informació us podeu adreçar a pem@premiademar.cat, telèfon 937529990.

Deixa un comentari