El primer seminari a Espanya sobre Printed Electronics es farà a l’octubre a CETEMMSA | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 26/07/2012


La impressió d’electrònica flexible –Printed Electronics– és una nova indústria que es preveu que arribarà als 57.000 milions d’euros al 2019. Aquesta nova especialitat fusiona l’electrònica amb els tèxtils, els plàstics o els papers, el que suposa una revolució per a molts sectors.


Com aplicar aquesta tecnologia per desenvolupar nous productes? És el que s’explicarà en el seminari que tindrà lloc en el centre tecnològic CETEMMSA, especialitzat en Printed Electronics, els dies 15-16 i 17 d’octubre, amb el títol Printed and Flexible Electronics Seminar.


Fruit de la relació en àrees d’interès mutu existent entre CETEMMSA i el centre tecnològic VTT de Finlàndia i amb l’objectiu de potenciar la formació en aquesta nova tecnologia, el seminari ha estat organitzat pels dos centres i és el primer de Printed Electronics que es fa a Espanya. Entre altres qüestions, s’explicarà per a quins sectors hi ha negoci en aquests moments, quins components estan en fase de recerca i de desenvolupament i com s’integra aquesta tecnologia en els sistemes actuals. Els participants realitzaran també proves pràctiques en laboratori.

Deixa un comentari