Publicat el 02/05/2019

El Consell d’Associacions de Comerç de PIMEC Maresme i Barcelonès Nord va reunir-se el passat 29 d’abril al Tecnocampus de Mataró. Durant la trobada es van explicar als comerciants del Maresme i del Barcelonès Nord les funcions de la Cambra de Comerç de Barcelona

El president de PIMEComerç, Àlex Goñi, va ser l’encarregat d’explicar totes les tasques que realitza aquest organisme envers la petita empresa, sobretot el nou impuls cap al comerç de proximitat que se li vol donar si ell mateix surt guanyador de la seva candidatura a les pròximes eleccions del dia 8 de maig. Per la seva banda, els diferents gremis i associacions de comerciants presents al consell, van mostrar molt interès per aprofundir en els temes i van poder resoldre tots els dubtes que tenien.

D’altra banda, el Consell d’Associacions de Comerç es va obrir amb una presentació a càrrec del president de PIMEComerç Maresme i Barcelonès Nord, Carles Gironès, agraint la nodrida assistència de representació del comerç al territori. Posteriorment, va parlar el president de PIMEC Maresme i Barcelonès Nord, Joan Pera, que va donar la benvinguda i va oferir el suport de la seu de PIMEC a la comarca per tots aquells aspectes que els socis puguin necessitar.

Tot seguit, es va iniciar la reunió de Consell que va tenir com a eixos centrals les Taules de Comerç que PIMEComerç ha començat a impulsar al territori, com la de Calella; la Setmana del Comerç, sobre la que es va dur a terme una proposta de cara al proper any; i la formació, específicament sobre l’oferta de PIMEComerç  per dur a terme píndoles informatives sobre transformació digital als municipis on es troben les associacions; entre d’altres temes.

Per finalitzar la trobada, Carles Gironès va agrair personalment el treball que van realitzar les associacions per tal d’acreditar la seva adhesió a PIMEComerç en el procés de representativitat que es va dur a terme el mes de març.

Deixa un comentari