El president de la Diputació explicarà als alcaldes i alcaldesses del Maresme les ajudes econòmiques i tècniques 2012 per als ajuntaments | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 28/02/2012

El Consell Comarcal acollirà dijous vinent, 1 de març, una reunió d´alcaldes i alcaldesses del Maresme en el decurs de la qual el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, explicarà les ajudes econòmiques i tècniques per als ajuntaments que l´administració provincial ha pressupostat per aquest any.  L´acte es farà a les 18:30h a la Sala de Plens del CCM.
Salvador Esteve serà rebut pel president del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez, a les 18:00h i, després de signar en el llibre d´honor, mantindrà un contacte amb els mitjans de comunicació que hi estiguin interessats.
A les 18:30h començarà la reunió, a la qual també hi assistirà el diputat de Cooperació Local i alcalde de Vilassar de Mar Joaquim Ferrer, el vicepresident segon de la Diputació Ferran Civil, el diputat adjunt a la Presidència i alcalde de Tordera, Joan Carles García i els diputats maresmencs  Xavier Amor (alcalde de Pineda de Mar) i Josep Jo (alcalde de Dosrius). També han confirmat la seva assistència els diputats al Parlament Joan Morell i Benet Maimí.


Data: Dijous, 1 de març de 2012  –  6 h tarda
Lloc: Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme (Plaça Miquel Biada 1 de MATARÓ. Entrada per la cantonada de l´Avda Maresme amb Avinguda Jaume Recoder)
Ho organitza: Diputació de Barcelona

Deixa un comentari