Publicat el 29/06/2014

El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, ha visitat oficialment per primer cop l’Ajuntament de Badalona. Salvador Esteve ha mantingut una breu reunió amb l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i diversos representants dels grups municipals. Després ha signat al Llibre d’Honor i ha recorregut el carrer de Mar acompanyat per l’alcalde i altres regidors.
Xavier Garcia Albiol, que també és diputat provincial, ha agraït la primera visita oficial del president de la Diputació de Barcelona a l’Ajuntament de Badalona. L’alcalde ha explicat que la rehabilitació del paviment del carrer de Mar és un dels projectes que la Diputació de Barcelona finançarà en aquesta ciutat. Aquesta actuació té com a objectiu millorar l’estat d’aquest carrer de vianants i adequar-lo al seu ús intensiu. “En aquests moments calia portar a terme una actuació urgent per condicionar i adequar aquest eix central comercial de la ciutat per on passegen cada dia un gran nombre de persones”, ha afegit.
El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, que ha afirmat que Badalona és una de les ciutats més importants de Catalunya, ha destacat que el projecte de reparació del paviment del carrer de Mar serà una inversió que beneficiarà als ciutadans.

Deixa un comentari