El portal d´entitats, en marxa | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 25/03/2011

El nou espai web està pensat per ajudar a dinamitzar les entitats de la vila


el passat 24 de març es va fer al Centre Cívic la presentació del nou portal http://entitats.premia.cat/, pensat perquè totes les entitats del municipi hi puguin abocar la informació referent a les seves activitats, alhora que hi podran consultar tota la informació referent a subvencions i  tràmits diversos. L´acte, al qual hi van assistir representants de nombroses entitats, va comptar amb la presència de l´alcalde, Miquel Buch.


El funcionament del nou portal serà ben senzill:cada entitat podrà crear i disposar d’un web propi totalment gratuït que es podrà consultar des del portal d’entitats. L’Ajuntament oferirà a totes les entitats que ho vulguin la formació pertinent perquè puguin crear-se aquest web propi.


El portal http://entitats.premia.cat/ és una iniciativa del servei de Participació Ciutadana i ha estat subvencionat per la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de donar a conèixer el teixit associatiu a la població; difondre les activitats i experiències de les entitats; potenciar l’associacionisme; crear xarxa entre les entitats; i fomentar lligams entre el teixit associatiu i l’Ajuntament.

Deixa un comentari