Publicat el 13/12/2016

El Port de Badalona ha concentrat els actes de celebració del Nadal 2016 en dos moments: el moment concret de Preparar el Nadal, amb la programació de tallers i actes de sensibilització i recaptació per aquesta edició de la Marató de TV3 i el moment de Preparar els Reis, amb un patge real i activitats per a la canalla. 
Les reserves per als tallers es fan a events@marinabadalona.cat

Per aquestes dates tan màgiques, el recinte completa la campanya amb l’oferta gastronòmica dels establiments de restauració del Port, que han preparat menús especials per als dies assenyalats i per a grups i empreses, i disposen de tíquets d’aparcament de 3 hores gratuïtes per obsequiar els seus clients.

El moment Preparar el Nadal està programat per al cap de setmana del dissabte 17 de desembre a la tarda i de dissabte 18 de desembre al matí, tot coincidint amb la celebració de la Marató de TV3, que enguany està dedicada a l’ictus i a les lesions medul·lars, amb el lema Tots tenim un costat bo, o molt bo. Apel·lant a aquest costat bo, es convoca a passar una estona per les activitats i col·laborar de manera activa.

El moment Preparar els Reis serà els dies 3 i 4 de gener, previs a la cavalcada de Reis que consolida l’arribada per mar. Per això, el patge del Port anuncia que tindrà els Reis Mags molt a prop aquests dies!

Aquestes activitats, són possibles gràcies a la col·laboració de diferents entitats com l’AV del Front Marítim, l’AMPA Badalona Port, els Castellers de Badalona, els Diables Kapaoltis, el Club de la Llana de Badalona, l’Institut Guttmann, l’Associació d’Amics del Quetx Ciutat Badalona, l’Escola de Dansa Moviment 2, l’Escola de Dansa Tribu Urbana Badalona, i d’altres entitats que estan valorant sumar-s’hi, i la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona.

Deixa un comentari