Publicat el 15/05/2015

Les aigües del port de Badalona acullen aquest dissabte, 16 de maig, la tercera prova del programa 2020 de futures promeses de la Federació Catalana de Piragüisme en aigües tranquil·les, una modalitat que històricament sempre ha estat vinculada a canals, rius i estanys. En la prova hi participaran clubs de Catalunya en la categoria benjamí, aleví i infantil, en les modalitats de K1 home, K1 dona i C1 home. Les dues primeres categories recorreran una distància de 1.000 metres, mentre que les dues tipologies d’infantils (de primer i de segon any) hauran de recórrer 3.000 metres.


Aqueste proves de la competició, impulsada pel Club Piragüisme Barcelona i l’Ajuntament de Badalona, ja s’han disputat a Banyoles en dues ocasions i se’n disputaran tres més a Sant Llorenç de Montgai, el dia 6 de juny; a Lleida, l’11 de juliol, i a Deltebre, el 12 de setembre.


D’altra banda, les aigües del port també acollirà el diumenge 14 de juny el Campionat de Catalunya de caiac de mar i de surfski on hi participaran els millors palistes del país.

Deixa un comentari