Publicat el 30/10/2015

El port de Badalona acull aquest cap de setmana, dissabte, 31 d’octubre, i diumenge, 1 de novembre, la novena nova edició del Trofeu Run -Tanit, un trofeu de regates femenines, en aquest cas Creuer ORC i J80, que pretén organitzar curses amb tripulacions formades, majoritàriament o totalment, per dones. L’objectiu d’aquesta activitat, que la va iniciar l’Associació de Dones Navegants Tanit de Vilanova i la Geltrú l’any 2006, és donar una embranzida a la presència femenina en les regates de creuer i, a la vegada, animar a les dones a practicar esport.
L’acte està organitzat per l’Associació de Dones Navegants i el Centre de Navegants amb la col·laboració, el Club de Vela Badalona i Espacio de Corredoras.


Durant el dissabte, 31 d’octubre, es portaran a terme diverses activitats com una sessió d’escalfament de running a càrrec del projecte Espacio de Corredoras; un taller d’iniciació a la vela i a la regates a càrrec del Centre de Navegants, o moments de relaxament amb tractaments Diumenge, 1 de novembre, de 12 a 15 hores es farà, primer, la regata i, quan acabi, hi haurà el lliurament de trofeus, on hi assistirà la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Badalona, Maria Gallardo.

Deixa un comentari