Publicat el 20/02/2014

 El ple de l´Ajuntament de Llavaneres va rebutjar, el passat divendres 14 de febrer, el projecte bàsic de construcció del nou pavelló municipal, presentat per l´equip de govern. La proposta va rebre els vots en contra de tots els grups municipals de l´oposició, del regidor no adscrit i dels regidors Lluís Nogueras, Salvador Ramon i Marta Alsina.
En relació a aquest fet, reproduïm un comunicat d´alcaldia.
COMUNICAT D’ALCALDIA: El projecte del pavelló municipal
El govern municipal (CiU i PP) va portar a aprovació del ple de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, divendres 14 de febrer, el projecte bàsic de construcció del nou pavelló municipal. La proposta va rebre els vots en contra de tots els grups de l’oposició, ERC, GLL, PSC i SOS, del regidor no adscrit i dels regidors Lluís Nogueras, Salvador Ramon i Marta Alsina.
En relació a aquest fet, com a alcalde, vull manifestar el següent:
1. En primer lloc, lamento profundament el vot en contra al projecte, en bloc i sense arguments sòlids, per part de tots els grups i regidors de l’oposició.
2. En segon lloc, vull recordar que l’actual pavelló no és de propietat municipal i incompleix la normativa d’instal·lacions esportives de Catalunya. És un equipament antic, que pateix sobreocupació per l’elevada demanda dels clubs esportius. És per aquest motiu que construir un nou pavelló és la prioritat de mandat d’aquest govern i ho continuarà sent.
3. L’Ajuntament té les finances sanejades i el projecte té garantida la viabilitat econòmica. Compta amb 1,7 milions d´euros de subvenció: 500.000 euros de Xarxa Barcelona de la Diputació, 400.000 euros de PUOSC de la Generalitat i 800.000 euros del Consell Català de l’Esport. A més, l’Ajuntament compta amb 800.000 euros de fons propis provinents del 10% d’aprofitament mig de promocions urbanístiques que s’han d’adreçar obligatòriament a infraestructures i/o habitatges.
4. Finalment, vull agrair la confiança dels clubs esportius i reiterar el meu compromís com a alcalde i la nostra ferma convicció com a govern municipal: ho tornarem a intentar. Continuarem negociant i tornarem a portar el projecte del pavelló a aprovació les vegades que siguin necessàries.
Bernat Graupera i Fàbregas
Alcalde de Sant Andreu de Llavaneres

Deixa un comentari