Publicat el 30/12/2020

La prova començarà el pròxim 3 de gener i com ja ve sent habitual, el pilot canetenc lluirà el logotip ‘És Canet, És Esport’ a la màniga de la seva samarreta

El passat dijous 24 de desembre, l’alcaldessa de Canet de Mar, Blanca Arbell i el regidor d’Esports, Josep Tenas van participar d’una trobada amb el pilot canetenc Joan Pedrero abans que el pilot viatgi a l’Aràbia Saudita per participar en el 43è Ral·li Dakar (https://www.dakar.com/es) que començarà el pròxim diumenge 3 de gener.
Aquesta trobada, que es va realitzar en un format reduït, a l’aire lliure i complint amb totes les mesures de seguretat i higiene per tal d’evitar la propagació de la COVID-19, va servir perquè l’Ajuntament de Canet de Mar pogués desitjar sort al pilot i acomiadar-lo davant d’aquesta nova aventura. Durant la trobada, Pedrero va mostrar la jaqueta que lluirà en el seu 13è Ral·li Dakar.
Com ja ve sent habitual, el pilot canetenc lluirà el logotip ‘És Canet, És Esport’ a la màniga de la seva samarreta. Amb aquesta col·laboració, l’Ajuntament vol mostrar, un any més, el seu compromís i suport més absolut cap al pilot durant tota la prova que, enguany comptarà amb un total de 12 etapes.

 

Deixa un comentari