Publicat el 21/05/2015

El programa de les Festes de Maig de Badalona presenta dos concerts importants per al proper cap de setmana: el Primavera Pop 2015 i el Festival Rock and Roll Star.
Per segon any consecutiu el passeig Marítim de Badalona tornarà a ser l’escenari del festival musical Primavera Pop 2015 organitzat per 40 Principales i Prisa Radio.
Dissabte 23 de maig, a partir de les 19 hores, amb accés lliure i gratuït  tindran lloc les actuacions de nombrosos artistes del moment..
El festival preveu les actuacions de Xuso Jones, Benjamin, Sofía Reyes, DVicio, Maldita Nerea, Bromas Aparte, CD9, Dasoul, Amelie, Sweet California, Djane Housekat, Xriz, Romy Low & Sergi Sánchez, Marina Caró i Lucy Paradise, entre altres artistes
També dissabte 23 a partir de les 23 hores, una altra cita musical destacada del programa de les Festes de Maig 2015, el Festival Rock and Roll Star que tindrà lloc a la plaça de Trafalgar.
Actuaran Manuel España (La Guardia), Javier Ojeda (Danza Invisible), Javier Andreu (La Frontera) i José Angel García (091), que junts formen un grup d’estrelles del pop/rock del nostre país. Amb La Guardia com a grup base, aquests artistes interpretaran tots els grans èxits de les seves formacions musicals.
Dia del Micaco:
La plaça de Trafalgar també acollirà el proper dissabte, a partir de les 10 hores, el Dia del Micaco. Durant el matí hi haurà una gimcana per equips. També se celebrarà el 3r Torneig de Bitlles Catalanes de Badalona i un dinar amb un concurs de postres amb micacos.

Deixa un comentari