Publicat el 04/07/2014

L´acte d´entrega de claus dels pisos de promoció pública del Pla de Montgat va comptar amb l´assistència del Conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, que va lloar el paper de les administracions locals com a motors de promoció econòmica i desenvolupament local.
El Conseller, va remarcar la qualitat dels 44 pisos construïts, va animar a l´Ajuntament a continuar promocionant iniciatives que permetin millorar les condicions de vida dels ciutadans i va participar en l´entrega de claus dels pisos.
L´Ajuntament de Montgat vetlla des de fa anys per fer possible promocions de pisos a preus assequibles que permetin a les famílies de Montgat quedar-se a viure al municipi.
La nova promoció ha estat possible gràcies a la signatura de convenis de col·laboració entre l´Ajuntament i la UGT, que han permès la construcció dels habitatges en règim de venda.
L´ajuntament de Montgat va vendre la parcel·la, emplaçada a la confluència dels carrers Antònia Macià i Ronda 8 de març, on s´han construït els edificis de mans de la Cooperativa Llars Unió Catalonia.
L´acte presidit per l´alcalde, Francesc Garcia Arrocha, també va comptar amb l´assistència del Secretari General de la UGT Sr. Josep Mª Alvárez, el Secretari d´Habitatge i Millorar Urbana Sr. Carles Sala, el President del Consell Rector Llar Unió Catalonia i el director de l´Agència de l´Habitatge de Catalunya, Sr. Jaume Fornt.

Deixa un comentari