Publicat el 01/08/2022

Fins al dissabte 27 d’agost, vuit paradetes amb tota mena de productes cent per cent artesanals s’instal·laran al Parc Joan Maragall de Caldes d’Estrac, els divendres i els dissabtes de 18 a 00 hores

 

 

Aquest estiu, Caldes d’Estrac suma una nova proposta: el Caldes Market. Es tracta d’una fira d’artesania impulsada per dues emprenedores locals, la Jara i la Mònica.
La Jara dissenya roba de dona sota la marca Mya Slow Fashion i la Mònica crea complements sota la marca Mon Unique. «Amb la Mònica, feia temps que volíem exposar a Caldes d’Estrac, a casa nostra, però la pandèmia no ens ho va permetre. Enguany, però, hem treballat intensament per a impulsar una proposta molt més ambiciosa de la mà d’altres persones emprenedores de la zona. El nostre objectiu és donar a conèixer la riquesa de l’artesania de la comarca», afirma la Jara.

Fins al pròxim dissabte 27 d’agost, la fira d’artesania Caldes Market s’instal·larà els divendres i els dissabtes, de 18 a 00 hores, al Parc Joan Maragall.
En total, la proposta comptarà amb vuit paradetes que aglutinaran tota mena de productes cent per cent artesanals, com joieria, bijuteria, cosmètica, roba i complements per a dones, roba i complements per a infants, il·lustracions, dibuixos, escriptures, teràpies naturals i artesanies fetes amb fusta.
«Quan a l’Ajuntament ens arriben projectes captivadors i plens d’il·lusions com aquest, impulsat per dues caldenques i de proximitat, sostenible i local, ens hi sumem sense dubtar. Aquest estiu, el Parc Joan Maragall s’omple de tresors que neixen a la nostra vila i a la nostra comarca. Penso que és una oportunitat única per a descobrir-los i compartir una estona amb les creadores», afirma el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Freddy Freixas.

 

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Caldes d’Estrac

 

Deixa un comentari