Publicat el 04/04/2021

Els caldencs i les caldenques ja poden tornar a gaudir de l’espai natural de dilluns a diumenge, de 9 a 18 hores

El passat 1 d’abril, el Parc de Can Muntanyà va tornar a obrir les seves portes. Fa un parell de setmanes, l’Ajuntament es va veure obligat a tancar el parc a causa dels treballs a la part de darrere de la parcel·la que acull la Fundació Palau, en concret, a l’espai conegut popularment com ‘el Pati de les Monges’. La ubicació de l’espai només permetia fer l’extracció de la runa amb camions petits a través dels camins del Parc de Can Muntanyà. Davant d’aquesta situació i amb la voluntat de garantir la seguretat de la població, es va decidir tancar de manera provisional l’accés.
A conseqüència dels treballs a la Fundació Palau, va caure un mur que es trobava en mal estat. Els treballs per arranjar-lo encara continuen en marxa. Per aquest motiu, es demana als veïns i les veïnes respectar en tot moment la senyalització i no apropar-se en cap cas a la zona afectada.
Durant aquests dies, el consistori ha aprofitat també per fer petites millores i preparar l’espai per a la nova temporada.
En aquest sentit, durant l’abril, el Parc de Can Muntanyà obrirà de dilluns a diumenge, de 9 a 18 hores. A partir del maig i fins al setembre, ho farà de dilluns a diumenge, de 9 a 20 hores. «Amb l’arribada del bon temps, volem que els caldencs i les caldenques puguin gaudir d’aquest preuat espai natural del poble. Per això, hem decidit reobrir el parc, tot i que els treballs d’arranjament del mur que va caure no han finalitzat. Demanem als veïns i les veïnes responsabilitat i seny», afirma el regidor de Via Pública, David Salvà.

Deixa un comentari