El parc d’aventures el Bosc Vertical, a Dosrius, obté la certificació de qualitat turística SICTED | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 24/02/2012

Dosrius – El Bosc Vertical, el parc d’aventures de Dosrius, ha obtingut el distintiu de Compromís de Qualitat Turística SICTED (Sistema Integral de Calidad Turística de Destino), promogut per la Secretaria General de Turismo i la Federación de Municipios y Provincias (FEMP). El distintiu acredita i reconeix l’esforç dut a terme per part del Bosc Vertical per tal de millorar la satisfacció del client.
Entre altres eines, el SICTED compta amb els manuals de bones pràctiques adaptats a cada sector de l’ofici turístic i ofereix a les empreses turístiques un pla de formació adaptat, visites d’assistència tècnica per part dels assessors, tallers col·lectius, grups de treball i les corresponents avaluacions que contrasten l’adequació dels estàndards de qualitat.
El distintiu de –Compromís de Qualitat Turística- acredita l’esforç dut a terme per part d’El Bosc Vertical i és el suport que confirma el compliment dels requisits establerts a la metodologia, alhora que distingeix a l’empresa envers a la possible  competència. El distintiu té una validesa bienal, tot i que està condicionat a una evaluació anual de seguiment.


El SICTED és el Sistema Integral de Calidad Turística de Destino, mitjançant el seu indicador es fa saber quines són les empreses de l’àmbit turístic que recullen la qualitat òptima. Enguany El Bosc Vertical, el parc d’aventures de Dosrius (Maresme), ha estat guardonat amb aquest distintiu.

Deixa un comentari