Publicat el 02/03/2016

 

Els treballs per construir un nou equipament a la part soterrada de la plaça Salvador Moragas, ubicada a continuació de l’antiga Fàbrica del Gas, entre el carrer Joan XXIII i la Gran Via, estan força avançats. Es preveu que a primers d’estiu aquest nou espai, que servirà de magatzem per a la brigada d’obres, la brigada de jardineria i el servei de cultura per guardar-hi material divers i les carrosses, ja podrà entrar en funcionament. El magatzem s’ha construït al subsòl de la part sud de la plaça i la superfície útil és d’uns 1.000 m2. El pressupost d’aquestes obres ha estat de 892.635,30 € (IVA inclòs).

D’altra banda, aquest 2016, en una segona fase, es construirà una plaça pública a la part de sobre. El ple del mes de febrer va aprovar una modificació pressupostària per destinar un total de
250.000 €, fruit del romanent del pressupost del 2015, a la construcció del nou espai.

Cal recordar que a finals del 2014 es va fer un procés de participació ciutadana perquè els premianencs poguessin dir la seva sobre com havia de ser la futura plaça Salvador Moragas i Botey. El projecte final de la plaça es farà tenint en compte el resultat del procés de participació.

 

 

Deixa un comentari