Publicat el 27/05/2016

Després d’anys en desús, la pilota tornarà a rodar a partir del mes de setembre pel camp municipal de futbol situat al complex esportiu de Sant Berger. La iniciativa correspon a un grup de pares de l’escola El Cim que s’han proposat tirar endavant un “projecte familiar i de llarga durada” consistent en la creació d’un club de futbol 7, una modalitat futbolística que es practica amb equips de set jugadors.

L’objectiu és un i és triple alhora. “Es tracta de fer poble, però també d’evitar que els nens marxin del poble per jugar a futbol, de fomentar l’esport i de dinamitzar unes instal·lacions municipals que estan infrautilitzades”. Ara com ara, el camp és utilitzat únicament per un equip de veterans, amb els quals ja s’hi han posat en contacte per conèixer-se. Que el terreny de joc sigui de sorra pot ser un factor limitant? “Això ho dirà el temps. Ara tot és il·lusió”, expliquen els seus impulsors.

Equipament verd-i-blanc
El club duu el nom de CF Joventut de Teià per fer ressaltar, justament, el seu caràcter novençà. Els colors de l’equipament són el verd i el blanc, disposats sobre la samarreta en franges horitzontals a la manera del Celtic de Glasgow o l’Sporting de Lisboa. L’elecció dels colors vol reflectir l’escut del municipi: el verd del tei sobre fons blanc.

Presentació oficial
La junta directiva de l’entitat està encapçalada per Ignacio Gil com a president, Óscar Talavero com a secretari i Marc Jordan com a tresorer. Els acompanyen en aquesta aventura Aitor Múgica, Íñigo Ribera, Daniel Román i Luciano Sebastián.

Els seus promotors han editat un díptic informatiu i el dia 10 de juny, a les sis de la tarda, faran una presentació pública a La Unió per donar a conèixer el projecte. “El club està obert a tots els teianencs i teianenques que vulguin sumar-se al projecte”.
Segons Jordan, “la idea és formar dos o tres equips en categories compreses entre els 6-7 anys i els 10-11 anys”, sense descartar altres opcions.

Acord amb l’Ajuntament
El club està en converses amb l’Ajuntament per definir el règim d’ús del camp d’esports, que quedarà fixat en un conveni. De moment, hi ha acord per disposar del terreny de joc i dels vestidors, i s’està buscant un espai per a la seu social. El suport municipal serà en espècies -les porteries noves, per exemple- i no hi haurà aportació econòmica directa, almenys d’entrada. El cost de l’equipament, els entrenadors i els arbitratges els assumirà íntegrament el club, que es nodrirà de les aportacions dels socis i de les quotes dels jugadors.

Algunes botigues i establiments hi col·laboraran de forma altruista, i l’entitat espera aconseguir més endavant el patrocini d’alguna firma comercial vinculada al poble.

Les persones interessades poden contactar-hi o bé per telèfon -trucant al 681 66 70 37- o bé per correu electrònic:cfjteia@gmail.com

Deixa un comentari