Publicat el 03/10/2016

La Societat Recreativa Els 9 Pins de Tiana portarà a escena el musical Els Miserables en 6 representacions que tindran lloc en dos caps de setmana, els dies 11, 12, 13 i 18, 19, 20 de novembre a la Sala Albéniz de Tiana.

Els Miserables, que presenta el grup Els 9 Pins de Tiana, és una adaptació del musical, amb una posada en escena impactant, que recull tots els elements indispensables per fer reviure als espectadors la famosa història de Víctor Hugo.

Jean Valjean és un pobre home que ha passat els darrers 19 anys de la seva vida engarjolat per robar un tros de pa. Quan surt en llibertat condicional es veu obligat a fugir de nou sota la incisiva persecució del seu carceller, Javert. El destí fa que hagi de fer-se càrrec de la petita Cosette, el regal més preuat que protegirà per sobre de tot en aquesta carrera incessant cap a la llibertat.

Dirigida per Benjamí Gómez, l’obra representa un nou repte per aquest grup tianenc que compta en les seves files amb un bon grapat d’actors badalonins.
Un espectacle fet per amateurs que no us deixarà indiferents, amb un elenc de quasi 50 actrius i actors, una banda sonora amb les millors cançons de l’obra, i un muntatge impressionant.

La Societat Recreativa els 9 Pins va néixer el juliol de 1986. Des de llavors han presentat a la Sala Albéniz de Tiana diversos muntatges com Pel davant i pel darrera, Amadeus, Les dones sàvies, Somni d’una nit d’estiu, El mètode Grönholm, o, més recentment, els musicals Mar i Cel, Mamma Mia! i Full Monty, aquests dos últims també representats al teatre Zorrilla.

Deixa un comentari