Publicat el 24/09/2020

El Cicle té com a objectiu promocionar els joves músics de la vila i constarà de tres jornades

El cicle va néixer a iniciativa de la Biblioteca Municipal Ernest Lluch amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut, en aquesta edició 2020 els concerts es faran al jardí de la Biblioteca
Música & Llibres 2020 obrirà la temporada cultural a Vilassar de Mar aquest divendres 25 amb els concerts del solista Pol Pla i del grup Sempre Amunt.
Pla i Sempre Amunt van ser els artistes triats per inaugurar al jardí de la Biblioteca Ernest Lluch la tercera edició d’aquest cicle que té com a objectiu promocionar els joves músics de la vila.
El concert de Pla començarà a les 8 de la tarda i, al llarg de mitja hora, el jove  músic vilassarenc transmetrà la seva “passió, emoció i sentiments” amb la seva veu i la seva guitarra. A continuació, ‘Sempre amunt’ posarà la seva música “festiva i íntima” per tancar la primera jornada d’aquesta activitat organitzada per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament dins del programa Plataforma Zero.
Donades les mesures sanitàries preses a causa de la pandèmia del coronavirus, l’aforament per assistir als concerts serà limitat. Les persones que vulguin reservar una plaça hauran d’inscriure’s prèviament a través de l’app ‘Vilassar de Mar’(Android i Apple iOS), apartat Vedeema.
Els assistents, així mateix, hauran de fer ús de la mascareta durant tot el concert i rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans d’accedir al recinte.

A banda de música, els artistes que participen del cicle i el personal de la biblioteca recomanaran als espectadors una selecció de llibres. En aquesta edició, però, el tríptic que recull les recomanacions es lliurarà en format digital, també per qüestions sanitàries.
‘Kahore’s’ i ‘Django’ seran els protagonistes de la segona jornada del Música & Llibres, que tindrà lloc el 2 d’octubre al mateix jardí de la Biblioteca Ernest Lluch.
El 9 d’octubre, en la tercer sessió, ‘Seients Blaus’ i ‘Marc Aldrufeu’ tancaran el cicle amb els seus ritmes.
Paral·lelament, i pensant en totes aquelles persones que no puguin assistir-hi, els concerts del cicle podran ser seguits i escoltats a través de les xarxes socials de Plataforma Zero i de l’Ajuntament, on es penjaran gravats.

Més informació del cicle i d’altres edicions al web: http://www.vilassardemar.cat/musicallibres

Deixa un comentari