El músic i ceramista Ivan Levasseur actuarà a la plaça de l´Església durant els tres dies de la fira d’Argentona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 23/07/2012

Activitat gratuïta, Argentona, del 4 al 6 d´agost de 2012
Com a NOVETAT important d´enguany destaquen les demostracions musicals, amb instruments de fang, amb les que l´artista ens delectarà durant els tres dies de la Fira.
L´horari serà d´11h a 14h i de 18h a 21h a la Plaça de l´Església.
 
“Le son de la Terre” és una nova proposta musical amb instruments ceràmics a càrrec del ceramista i músic francès Ivan Levasseur, de gran reconeixement dins i fora del seu país.
L´autor ha fet una interessant recerca d´instruments musicals de cultures d´arreu del món, explorant a fons les possibilitats de les peces sonores de vent, de corda i de percussió, i extraient les màximes possibilitats del xiulet, del timbre d´un so i les seves variacions. En el so de terra tot va lligat a la matèria i la forma: tornejat, modelat i altres processos d´elaboració del fang i recerca de les possibilitats acústiques de les diferents argiles, com el gres, la porcellana i altres. Els seus instruments, fets de ceràmica, són autèntiques escultures per crear sons.
En definitiva, una oportunitat única per al públic de la fira d´Argentona de descobrir les increïbles possibilitats que la ceràmica ens ofereix com a matèria primera per als instruments musicals, i una música que ens arribarà a emocionar per la seva gran capacitat d´interpretació.
 
 Més informació a:
www.museucantir.org 

Deixa un comentari