Publicat el 11/11/2016

L´octubre de 1998 es va inaugurar el Museu Mollfulleda de Mineralogia, fruit de la donació que Joaquim Mollfulleda i Borrell va fer de la seva col·lecció de minerals a l´Ajuntament d´Arenys de Mar. En tots aquests anys, el Museu ha anat augment la seva col·lecció i s´ha convertit en el principal museu de minerals del nostre país.

Tenint molt present la base col·leccionista que suposa el Museu Mollfulleda, el proper dissabte 19 de novembre s´inaugurarà la renovació d´aquest museu. Serà en un acte públic que tindrà lloc a les 7 de la tarda, en el qual es presentarà un nou espai que vol servir d´introducció a la mineralogia per a tots els públics, coincidint amb la 21a Setmana de la Ciència.

En aquest nou espai s´expliquen conceptes com ara què és un mineral, per què els utilitzem o com els obtenim. Tots els visitants al Museu podran conèixer les principals característiques dels minerals i, a més, saber-ne dades curioses. Alguns exemples serien els minerals necessaris per a la construcció d´un automòvil o els que antigament s´utilitzaven com a pigments.

Museo Mollfulleda de Mineralogía
Carrer de l’Església, 37-39
Inauguració nou espai
Dia: dissabte 19 de novembre
Hora: les 19 hores
Jornada Portes ofertes:
Dia:
Diumenge 20
Horari: d’11 h a 13 h.
http://museu.arenysdemar.cat/es/pagina/museo-mollfulleda

Deixa un comentari