Publicat el 01/12/2016

El Museu del Càntir ja té apunt l´oferta cultural de les Festes de Nadal. El primer cap de setmana de desembre inaugura dues mostres a la Casa Gòtica i al mateix museu. Per altra banda, ha previst la celebració del tradicional taller de Nadal adreçat als més petits.

Dijous1 de desembre la Casa Gòtica ha viscut la inauguració de ´Madola, 30.000 anys d.C.´. En aquesta exposició s´hi poden veure les obres que s´inclouen en el calendari SIO-2 2017 que enguany està dedicat a l´obra de Madola, una artista de prestigi que reivindica els orígens de la ceràmica.

El divendres 2 de desembre, el Museu del Càntir obrirà la sala temporal amb la mostra col·lectiva
d´artistes locals o comarcals. Un any més aquesta mostra abasta diferents disciplines com la ceràmica, la pintura, el mosaic, el dibuix, la fotografia, l´escultura o la joieria.

Els artistes participants d´enguany són: Pilar Aldana, Toni Alsina, Miquel Arnau, Núria Calsapeu, Pol Codina, Laia Dangla, Àngels Forts, Toni Garcia, Mike Gavin, Marc Iturri, Albert Jigins, Joan Anton Mas, Miquel Ortega, Joan Poch, Montse Pons, Jordi Part, Marc Prat, Mia Puig, Marc Sala, Jorge Sarraute, Josep Serra, Bernardino Torres, Lídia Tur, Jordi Tur i Cristina Villa.

A banda de les exposicions, el Museu del Càntir també proposarà el tradicional curset infantil de Nadal que, enguany, es dedicarà al temps. El curs es durà a terme els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre, de les 9 del matí a les 13 hores. La proposta va adreçada a nens i nenes de 5 a 10 anys. 

Deixa un comentari