Publicat el 09/09/2016

Coincidint amb la Festa Major de Sant Andreu, el Museu de Llavaneres convoca el 3r Concurs de Pintura i Escultura. La convocatòria és oberta a tothom, a partir de 15 anys d´edat. 

Les obres s´han de lliurar entre el 2 i el 18 de novembre a la seu del Museu. El veredicte es farà públic el 25 de novembre, a les 19 hores, a Can Caralt. 

Les obres guanyadores d´aquesta tercera edició, juntament amb una selecció dels treballs presentats al concurs, es podran veure al Museu del 25 de novembre al 8 de gener. 

El jurat seleccionarà tres obres finalistes, d´entre les quals, s´escollirà una guanyadora. Els tres finalistes podran exposar en una col·lectiva el proper any, a la sala polivalent del Museu. L´artista guanyador rebrà un premi de mil euros i tindrà el dret a una exposició individual el 2018.

El Museu de Llavaneres i la Regidoria de Cultura tornen a apostar per aquesta convocatòria -que s´organitza cada dos anys- després del bon nivell de participants i de la qualitat assolits en les dues edicions anteriors. Sant Andreu de Llavaneres, en els anys 50, ja comptava amb un concurs de pintura. La iniciativa es va recuperar l´any 2012 i al 2014 va tenir continuïtat.

Bases de la convocatòria: http://ajllavaneres.cat/ARXIUS/ANY2016/CULTURA/Bases_de_la_convocatoria_2016.pdf

Inscripció:
http://ajllavaneres.cat/ARXIUS/ANY2016/CULTURA/Butlleta_rebut_d_inscripcio_2016.pdf

Deixa un comentari