Publicat el 08/11/2021

El Museu de l’Estampació s’afegeix amb un seguit d’activitats familiars a la commemoració de la Setmana de la Ciència que se celebra del 12 al 21 de novembre.

La primera d’aquestes activitats tindrà lloc diumenge vinent, 14 de novembre, quan hi haurà instal·lat al Museu un planetari mòbil. El planetari es podrà visitar entre les 11 i les 14 h i es faran  sessions cada 30 minuts.

El mateix diumenge, a les 12 h, es realitzarà un taller-espectacle científic durant el qual es faran diferents experiments per demostrar, de manera divertida, visual i didàctica, característiques físiques i químiques dels planetes del sistema solar.

La següent activitat es farà el diumenge 21 de novembre, també a les instal·lacions del Museu, i consistirà en un taller de dibuix arqueològic.
En aquest taller, adreçat a nens i nenes majors de 12 anys i públic adult, el personal del museu explicarà com es dibuixen les peces obtingudes en les excavacions arqueològiques dels jaciments de Premià de Mar.
Per a aquesta activitat és imprescindible fer reserva prèvia escrivint a l’adreça electrònica museu@premiademar.cat o trucant al 93 752 91 97.
La Setmana de la Ciència, que arriba enguany a la seva 26a edició, està organitzada per la Fundació Catalana per la Recerca i la innovació (FCRI), amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i la Fundació “la Caixa”.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Premià de Mar

 

Deixa un comentari