El Museu de Badalona participa a la Nit dels Museus | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 13/05/2011

Dissabte, 14 de maig, el Museu de Badalona participa, per segon any consecutiu, a la Nit dels Museus, una iniciativa promoguda pel Consell d’Europa on hi participen més de 3.000 museus de 40 països i que permetrà, a tothom que ho desitgi, descobrir els museus de manera singular i gratuïta en un horari especial: a partir de les 7 de la tarda i fins a la 1 de la matinada.


L’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) promou aquesta activitat, amb motiu del Dia Internacional dels Museus, entre els centres d’art i els museus de l’àrea metropolitana.


El Museu de Badalona hi participa amb la col·laboració del Conservatori Superior de Música de la ciutat. La proposta és una visita lliure per l’espai arqueològic de les termes i el decumanus de la ciutat romana de Baetulo, inaugurat a finals de l’any 2010. Al llarg del recorregut, dos grups de música de cambra, situats al caldarium de les termes i al decumanus maximus, oferiran peces del classicisme vienès. Els concerts s’iniciaran a partir de les 20 hores. L’activitat és gratuïta i no cal inscripció prèvia.


Museu de Badalona
Pl. Assemblea de Catalunya, 1
info@museudebadalona.catvisites@museudebadalona.cat

Deixa un comentari