Publicat el 19/01/2016

El Museu de Badalona celebrarà el dissabte 30 de gener el seu 50è aniversari. El Museu es va fundar el 1955, però fins al 30 de gener de 1966 no es va inaugurar l’edifici acabat. Per tant, el 30 de gener de 2016, dissabte, farà just 50 anys. 

Amb motiu d’aquest especial aniversari, el dissabte 30 se celebrarà, a les 19.30 hores, un vespre de portes obertes en què tothom està convidat a fer una visita gratuïta al Museu.

Totes les persones que vinguin podran fer un recorregut pel subsòl, on podran veure les Termes, el Decumanus i l’exposició permanent Baetulo ciutat romana.
Serà una visita especial ja que al llarg del recorregut es trobaran amb algunes sorpreses, de la mà d’uns convidats molt especials. Alguns hauran vingut directament del temps dels romans, quan Baetulo estava en ple funcionament, mentre que uns altres seran d’època contemporània i, cadascú a la seva manera, farà una rebuda que no es podrà oblidar.
Després del recorregut, el públic es reunirà al vestíbul per assaborir llaminadures de xocolata i participar en un gran brindis d’aniversari.

Deixa un comentari