El Museu de Badalona acull l’exposició - 90 aniversari: 9Orfeó - sobre la història de l’Orfeó Badaloní | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 11/10/2011

Aquesta mostra que fa un repàs als noranta anys de vida de l’Orfeó Badaloní que coincideix també amb el seixantè aniversari de l’Esbart Sant Jordi, una secció d’aquesta entitat badalonina.


A partir d’aquest dijous, i fins al diumenge 13 de novembre, l’activitat de l’Orfeó Badaloní es trasllada al Museu de Badalona que ha elaborat un programa extraordinari d’actes amb les quals vol presentar una nova imatge.


El vestíbul del Museu es converteix, durant aquestes setmanes, en un cafè: el Cafè de l’Orfeó. Un conjunt de taules convidaran, a tothom que ho desitgi, a seure i a participar de les actuacions mentre es podrà fer un repàs als àlbums de fotos que s’hi podran trobar o a l’àmplia col·lecció d’imatges que permetran viatjar per la memòria d’aquesta entitat gairebé centenària.


La mostra seguirà una línia cronològica on s’explicarà la història de l’Orfeó i de les èpoques més destacades, mentre un muntatge audiovisual, de gran format, aproparà als visitants a les activitats celebrades durant aquests noranta anys de vida. A l’exposició també s’hi podrà veure alguns objectes entranyables per il•lustrar anècdotes significatives de l’entitat.


“90 aniversari: 9Orfeó” compte amb la col·laboració d’algunes entitats com Els Amics de la Música, el Conservatori o la companyia Fu-Remoll Teatre.


L’exposició es podrà visitar al Museu de Badalona, fins al 13 de novembre, de dimarts a dissabte de 10 a 14 h i de 17 a 20 hores i diumenge de 10 a 14 hores. Els dimarts 1 de novembre la mostra romandrà tancada.

Deixa un comentari