Publicat el 04/10/2016

Dimecres 5 d’octubre, a les 13 hores, tindrà lloc al Museu de Badalona (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 1) la presentació de l’aplicació mòbil Visitmuseum, una eina essencial per al públic turista interessat en la cultura i el patrimoni.
Es tracta de la primera aplicació mòbil que recull la informació de tots els museus registrats de Catalunya en quatre idiomes permetent fer un recorregut pels principals àmbits temàtics i una mirada detallada als objectes més destacats dels equipaments museístics.
L’aplicació ofereix també, a mode de prova pilot, una audioguia en la que han participat els Museu de Badalona, de Cambrils, de La Noguera, de Palafrugell i Palamós.

Visitmuseum és una iniciativa promoguda pel Departament de Cultura i el Departament d’Empresa i Coneixement i ha estat finançada íntegrament per l’Impost sobre les estades en establiments turístics (IEET) i té per objectiu, entre altres, fer més accessibles els museus per al visitant forà.

La presentació comptarà amb la presència de la quarta tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit de Badalona Educadora, Laia Sabater; del director General de Turisme, Octavi Bono; del director General d´Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni, Jusèp Boya; i de l’actor badaloní i padrí de l’audioguia del Museu de Badalona, Lluís Marco.

A continuació es farà visita guiada al Museu de Badalona assistida amb l’aplicació i una mostra de l’audioguia.

 

 

Deixa un comentari