El Museu-Arxiu de Llavaneres presenta l´exposició -Biodiversitat en insectes de l´Amazònia- | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 21/01/2013

El Museu-Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres presenta fins el 10 de febrer a Can Caralt una exposició de Joan Condal, que ajudarà el visitant a descobrir la biodiversitat en insectes de l´Amazònia. S´hi poden trobar més de 1.000 insectes, entre els quals hi destaquen la gran varietat de formigues, libèl·lules, papallones i també aranyes.
Biodiversitat en insectes de l´Amazònia és un treball molt acurat, que permetrà el visitant descobrir més de 1.000 insectes: des de formigues, com les agressives insules i la gegant amazònica, i espectaculars libèl·lules, fins a les papallones més grans del món i algunes de les més maques, on destaquen les papallones amazòniques i d’altres seleccionades dels cinc continents; i també aranyes, com les taràntules.
L´exposició es presenta en cinc mobles expositors on s´exhibeixen les capses amb els insectes, i uns plafons amb les fotografies i informació d´interès. Com sempre, el Museu-Arxiu ofereix un servei de visites guiades per a les escoles, en aquest cas a càrrec de Joan Condal, entomòleg i comissari de l´exposició.


Edifici Can Caralt
Camí de Can Caralt – (Accés rodat per la carretera de Sant Vicenç, 14)
Tel: 937 929 282 – A/e:
museu.arxiu@llavaneres.es
Horari de visita del Museu:
Dimecres, dijous i divendres, de 17 a 20 h
Dissabtes, d´11 a 14 i de 17 a 20 h
Diumenges i festius, d´11 a 14

Deixa un comentari