Publicat el 10/09/2015

A les 11 del matí hi haurà una concetració a la plaça de la Fàbrica. Allà s´iniciarà la batucada fins al Monument a l´Onze de Setembre de 1714, amb els Gegants de Premià de Dalt i els de l´Escola Marià Manent.
Mija hora més tard, 11.30 h, al passeig de Can Balet, començarà l´acte institucional que consisteix en la hissada de l´estelada amb El Cant de la Senyera, inetrpretat per Roger Reyes. Tot seguit, El Ball de l´Homenatge, interpretat per l´Esbart l´Espolsada, amb la col·laboració de l´Escola Municipal de Música.
En acabar el ball, es farà la lectura d´un fragment de La Pell de brau, d´en Salvador Espriu, a càrrec d´onze ciutadans/es representant cadascun dels antics Onze Barris de Premià de Dalt, i un ball de gegants.
Després es procedirà a les ofrenes de les entitats al monument. Enguany, des de l´Ajuntament s´ha proposat dur una planta per a enjardinar els diferents barris.
El cant d´Els Segadors, amb la col·laboració de la Coral Primiliana de Veus Femenines, la batucada i una enlairada de globus posaran el punt i final a la celebració institucional de la Diada Nacional de Catalunya a Premià de Dalt.
Més informació:
http://www.premiadedalt.cat/ARXIUS/2015/CULTURA/ACTIVITATS/DIADANACIONALCATALUNYA/cartell11setembre_15.pdf

Deixa un comentari