El món d’Irene. Concert multimèdia amb llenguatge de signes al Monumental de Mataró | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 13/01/2012

Diumenge 15 de gener 18 h al Teatre Monumental, La Riera, 169
El món d’Irene és el nou espectacle de Pep López i sopars de duro, que representa un pas endavant en el concepte de les propostes del format concert multimèdia. Aquest espectacle amb música en directe segueix la trajectòria de la companyia, pionera en la incorporació d´elements visuals en els concerts familiars. En aquest cas, afegeix altres sonoritats amb instruments musicals inusuals i de darrera generació.
El món d´Irene és un dels primers espectacles accessible per a persones sordes mitjançant la llengua de signes catalana, que ofereix moltes novetats en el món sonor i que acosta amb diferents històries i contes curts a continguts sobre els valors, els conflictes, l’ambició, l’autoestima, la mort, l’homosexualitat i altres conceptes que sovint no es mostren als infants.
Entrada: 5,50 euros / 4,50 euros amb carnet de Xarxa
Punts de venda: a les oficines de l´IMAC (carrer de Sant Josep, 9) de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dimecres a divendres de 18 a 20 h.
Telentrada de Catalunya Caixa 902101212 (24 hores) i a totes les oficines de Catalunya Caixa.

Deixa un comentari