Publicat el 04/05/2015

Enguany, s´incorporen noves i interessants propostes, concentrades totes elles en els pròxims caps de setmana. Així, les primeres propostes del Mes dels Indians ens arriben el pròxim diumenge 10 de maig quan tindrem:
La ruta cultural guiada “Arenys Indiana” i un street show cubà que inclourà cuina en viu, cocteleria cubana, elaboració de cigars i parades de temática cubana, tallers infantils i inflables.
A més, al migdia es farà un dinar cubà i, a la tarda, hi haurà diverses actuacions musicals cubanes. A més, el primer cap de setmana del Mes dels Indians també ens oferirà la visita teatralitzada “Cercant el fantasma d´en Xifré”, a la capella d´aquest reconegut indià.
Les activitats continuaran el diumenge 17 de maig amb la proposta més agosarada d´enguany del Mes dels Indians.
Es tracta de batre el rècord Guiness de ballarins de bachata.
Un repte que tindrà lloc al migdia a la Riera, davant de l´edifici Xifré. Si desitgeu participar-hi, trobareu més informació a la plana web
www.recordguiness.salseros.es A més, durant el matí hi haurà actuacions musicals i animació prèvia.
D´altra banda, una altra de les novetats d´enguany del Mes dels Indians serà la festa cubana que es farà el divendres 22 de maig al vespre al Mercat Municipal, amb la degustació de plats cubans a preus populars.
 Els dies 23 i 24 de maig, a més, es farà la ja tradicional Fira d´Indians a la plaça de l´Església.
I també novetat serà la posada en escena d´”Arenyencs del nou món” la proposta de teatre de carrer que podrem gaudir el dissabte 23 de maig a les escales reials del Port d´Arenys. Una proposta que ens acostarà a l´època en què alguns arenyencs van llençar-se a l´aventura de “fer les Amèriques”.
El Mes dels Indians es tancarà el diumenge 24 de maig amb la ruta cultural guiada al Cementiri de Sinera, en el qual hi reposen alguns dels indians il·lustres d´Arenys de Mar.

Deixa un comentari