El Masnou. La vila es prepara per al Carnaval 2012 | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 10/02/2012

És hora de tornar-se a disfressar, perquè el cap de setmana del 18 i 19 de febrer s’instal·la el carnaval al Masnou.
 El dissabte 18,
el Casino ha preparat un espectacle d´animació per a tots els públics, amb teatre, màgia, humor, música, jocs i sorpreses, obert i gratuït per a tothom, a partir de les 18 h. Arribada la nit, a les 22.30 h, és el torn dels joves a Ca n’Humet. El CarnaBall omplirà la sala polivalent amb ball i concurs de disfresses, organitzat des de l’Associació Cultural La Xalupa amb la col·laboració del col·lectiu A Les Barrakades. Es repartiran sis premis entre les disfresses més originals i divertides: tres premis a la categoria d’individuals i parelles, i tres premis per a les millors comparses.


El diumenge 19, a les 11.30 h, a l´avinguda de Pau Casals, hi ha convocada la concentració per a la rua i la cercavila de carnestoltes que tradicionalment organitza l’Ajuntament amb la col·laboració de les entitats, amb carrosses engalanades i comparses que animen la rua. La sortida serà a les 12 h, i passarà per l´avinguda de Pau Casals, la plaça d´Espanya i el passeig de Romà Fabra, fins a la plaça de Marcel·lina de Monteys. A les 12.30 h, a la mateixa plaça, hi ha programat un espectacle amb música enllaunada i una actuació d´il·lusionisme.


A més a més, des de la Regidoria d’Infància i Joventut, s´han preparat altres activitats per a aquests dies a Ca n´Humet.
El dijous 16 de febrer, a les 18 h, tindrà lloc el pregó, amb berenar i gresca; el divendres 17, a partir de les 18 h, s´oferiran tallers juvenils de carnaval i, tot seguit, a les 20.30 h, hi haurà concerts, un sopar i diferents espectacles.
El dissabte 18, la celebració continuarà amb tallers infantils a partir de les 11 h
i, a la tarda, a les 17 h, tindrà lloc el concurs de disfresses infantil i juvenil amb una xocolatada.
S´acomiadarà el carnaval fins a l´any vinent el dimecres 22, amb el judici i la crema del rei Carnestoltes i sardinada popular, a les 19 h.


http://www.elmasnou.net/document.php?id=9179

Deixa un comentari