Publicat el 26/02/2021

Diumenge, 14 de març, al migdia, el Cinema La Calàndria acollirà l’estrena del documental Temps de confinament

L’estrena coincideix amb la data en què farà un any que es va decretar l’estat d’alarma i, tot seguit, el confinament total amb motiu de la pandèmia de la COVID-19. La filmació ha estat produïda per Oriol Aubet (de la productora del Masnou Gravitó TV), amb la col·laboració de l’Ajuntament, i està protagonitzada per una dotzena de masnovins i masnovines.

La idea d’aquesta peça audiovisual es va començar a gestar un cop acabat el confinament total i, a l’estiu, l’Ajuntament va encarregar-ne la producció. Es tracta d’un documental de 30 minuts de durada que recull testimonis sobre com diferents masnovins i masnovines van viure el confinament.

Per donar una veu plural, els protagonistes (Jaume Oliveras, Anna Carreres, Joan i Francesca Ribas, Carmen Tabales i John Crayford, Ester Lecha, Lola González, Alexandre López, Antoni Giménez, María Alberca i Gerard Bosch) representen diferents perfils de veïns i veïnes del municipi, des de l’institucional, el sanitari, o el de les residències de gent gran i els casals, fins al dels infants i joves, els músics o els qui formen part d’un projecte solidari.

Voleu assistir a l’estrena?
A partir de la setmana vinent, s’habilitarà un formulari al web www.elmasnou.cat des d’on es podrà fer la reserva d’entrada.
No es descarta fer més sessions més endavant en cas que les reserves superin l’aforament del recinte.
A l’estrena hi assistiran tots els protagonistes i, durant l’acte, alguns explicaran com han viscut aquesta experiència de protagonitzar un documental sobre la pandèmia de la COVID-19.

Per anar fent boca, podeu veure’n el tràiler des d’aquest enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=aSVYuZWd62w&feature=youtu.be

 

Deixa un comentari