Publicat el 02/06/2021

Al cinema La Calàndria es podrà veure una projecció audiovisual i una estructura metàl·lica d’aspersors gegants

Entre el 5 i el 17 de juny, el cinema La Calàndria acollirà la instal·lació Regar el mar, del reconegut artista Perejaume. S’emmarca en una exposició conjunta duta a terme per cinc espais expositius: el MAC Mataró Art Contemporani, el Museu de Pintura de Sant Pol de Mar, la Fundació Palau de Caldes d’Estrac, Can Manyé d’Alella i l’Espai Casinet del Masnou (tot i que es farà al cinema La Calàndria). Alhora, formarà part de la propera edició del festival Brama del Masnou. La inauguració oficial serà el diumenge, 6 de juny, als Jardins de Can Malet.

La peça que es podrà veure al Masnou és Regar el mar, que es compon d’una projecció audiovisual i una estructura metàl·lica d’aspersors gegants.
D’aquesta manera, es reprodueix l’acció que l’artista va fer en un punt del mar Mediterrani. En aquesta obra, com és habitual en la seva producció, Perejaume crida l’atenció sobre la natura i la relació que hi té l’ésser humà. Segons ell mateix ha escrit, cal regar el mar per crear onades altes i fortes.
La instal·lació al cinema La Calàndria es podrà veure, des del dissabte 5 de juny, de dimarts a dissabte a la tarda i també els matins dels dissabtes i els diumenges.

Acte inaugural
La inauguració oficial serà el diumenge, 6 de juny. A les 13 h, als Jardins de Can Malet, l’acte inaugural acollirà la trobada “Foradir”, amb l’escriptor i oceanògraf, Joan Puigdefàbregas; el comissari de l’exposició, Jaume Coscollar;  i Perejaume.
Com a representants institucionals hi haurà l’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras; i la regidora de Cultura, Neus Tallada. Per assistir-hi, cal fer inscripció prèvia a través del portal  www.quedat.cat.

Un autobús per visitar els cinc espais expositius
Per poder visitar la resta d’exposicions que formen part del projecte, l’organització posarà a disposició de les persones interessades un autobús que farà un recorregut pels cinc municipis, el diumenge 6 de juny. L’autobús sortirà del Masnou a les 10.15 h. Cal fer inscripció prèvia  enviant un correu electrònic a: cultura@elmasnou.cat , abans de dijous, 3 de juny.

 

Deixa un comentari