Publicat el 01/11/2019

 

El Maresme es mou cap a un model de turisme més sostenible i ho promociona a les xarxes a través de la col·laboració amb el vlogger de viatges Viajando con Diego

Viajando Con Diego és un vídeo blogger, o vlogger, especialitzat en viatges que comparteix les seves aventures en format de vídeo a YouTube. El passat mes de setembre va visitar el Maresme per descobrir propostes turístiques sostenibles a la comarca de la mà d’empreses adherides al compromís de sostenibilitat Biosphere.
Ara, el vlogger ha compartit les seves vivències amb milers de seguidors a les xarxes a través del vídeo Barcelona Sostenible. Només al YouTube compta amb més de 34 mil subscriptors.

Durant la seva visita al Maresme, Diego, va tenir la oportunitat d’endinsar-se a la nostra costa gràcies a una activitat de submarinisme amb l’empresa Blaumar de Mataró. Després de dinar al restaurant La Sal del Varador, també a Mataró, es va dirigir al territori DO Alella, on va poder gaudir d’una visita guiada a la bodega i vinyes del Celler Quim Batlle, que va acabar amb un tast de vins.
A més, el vlogger va recórrer diverses comarques de la demarcació de Barcelona en una acció de promoció organitzada per la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. Gràcies a accions com aquestes el Maresme vol impulsar un turisme ètic i sostenible a la comarca.
Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

 

 

Deixa un comentari