Publicat el 26/11/2019

Després de la seva visita al Maresme, aquesta tardor, la influencer francesa Marie-Charlotte Collet dedica una completa crònica al seu blog per explicar l’experiència familiar a la comarca

Aquest passat mes de setembre ens va visitar la instagrammer francesa @home_marie_charlotte per descobrir el Maresme en família. Amb més de 35.000 seguidors a la seva compta d’instagram i en una col·laboració conjunta de l’Agència Catalana de Turisme amb la revista francesa version Femina, la família va poder gaudir d’un cap de setmana familiar a la comarca.
Durant el cap de setmana Marie-Charlotte va promocionar la comarca a les xarxes socials, amb publicacions que van arribar als 1434 likes. Ara, la influencer ha publicat una crònica de la seva experiència al Maresme al seu blog i un reportatge a la revista francesa version Femina, que té un tiratge de 2.598.289 exemplars.

Del divendres 27 al diumenge 29 de setembre, la família francesa va poder gaudir d’activitats familiars a la comarca com una ruta en bicicleta per Santa Susanna amb l’empresa Descent o la visita a Malgrat de Mar, un el recorregut en el seu trenet tricu-tricu i temps d’esbarjo al màgic parc de Francesc Macià. També van fer una parada al Bosc Vertical de Dosrius amb una experiència sensorial “Descalçat al Bosc”, ideal per les seves filles d’un i tres anys, i van visitar Calella fent un recorregut en trenet i una visita al parc Dalmau i el seu refugi, a més d’una parada al far de Calella.

Aquest viatge de promoció, organitzat per la Agència Catalana de Turisme vol promoure el turisme familiar en destinacions certificades amb el segell de platja en família. Al Maresme ho són Calella, Malgrat de Mar, Pineda de Mar i Santa Susanna.

 

 

Deixa un comentari