Publicat el 07/05/2022

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme recomana l’oferta d’allotjaments, restauració, cultura i esports a la fira de Bilbao

 

 

 

Costa de Barcelona Maresme és una de les destinacions que es promocionen durant tres dies a Expovacaciones. El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme porta la comarca a la fira de Bilbao, on presenta la seva variada oferta turística, amb opcions per tothom: des de grans hotels a petits establiments familiars, de restaurants del més alt nivell a d’altres amb vistes espectaculars, un munt d’espais plens d’història i festes tradicionals i cultura popular. Activitats esportives per tota la família i per professionals, paisatges de mar i de muntanya.

Tota aquesta oferta es recomana a Expovacaciones, on el Consorci participa a l’estand de Diputació de Barcelona que agrupa la destinació Barcelona.

La fira de Bilbao s’adreça al públic final, pel que són els possibles turistes els que poden conèixer de primera mà a l’estand si la destinació té els elements que busquen per passar les seves vacances.
184 firmes estan presents a Expovacaciones, representant pràcticament tot l’Estat espanyol. També s’hi promocionen destinacions portugueses i andorranes, així com agències de viatges.
La fira s’allarga fins diumenge, oferint ponències emmarcades en l’àmbit esportiu com són els campaments de surf, les curses o trails i les proves ciclistes, a més d’altres competicions.

La fira també compta amb un pavelló enfocat al turisme de caravanes, amb espai per vendre i llogar els vehicles, adquirir accessoris i conferències a l’entorn del caravàning.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme participa periòdicament a les fires de turisme, tant nacionals com internacionals, per donar a conèixer la comarca al públic final i als turoperadors i així captar clients perquè gaudeixin de tot el que els pot oferir el Maresme.

 

Redacció
Imatge i Font: Promoció Turística Costa del Maresme

Deixa un comentari