Publicat el 13/08/2021

El Masnou s’ha incorporat a Viles Florides, amb el que ja són 20 dels 30 municipis de la comarca que en formen part

El Maresme ha augmentat enguany la seva representació al projecte Viles Florides amb la incorporació d’El Masnou. Amb la seva adhesió, ja són 20 dels 30 municipis de la comarca els que formen part d’aquesta iniciativa, consolidant el Maresme com la comarca catalana amb més representació a Viles Florides.

Viles Florides és un projecte promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya i Andorra a través d’espais verds urbans i enjardinats.
Més enllà de propiciar espais agradables, la iniciativa vol fomentar la protecció dels espais verds, la millora de la qualitat de vida dels veïns, la conscienciació social envers les polítiques de sostenibilitat mediambiental o el desenvolupament de les economies locals a través de l’atractiu dels jardins i parcs urbans.

Els municipis del Maresme que estan inclosos a les Viles Florides són: Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d’Estrac, Calella, El Masnou, Malgrat de Mar, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Vicenç de Montalt, Santa Susanna, Tiana, Tordera, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar. Arreu de Catalunya i Andorra són 154 els municipis que participen en aquest moviment.

El pròxim 17 de setembre se celebrarà l’acte de lliurament de les Flors d’Honor 2021, els reconeixements anuals de Viles Florides.
L’acte tindrà lloc a Villa Bugatti, a Cabrera de Mar, i servirà per reconèixer la feina que fan els municipis durant tot l’any.
Es poden aconseguir des d’una a cinc flors; la màxima puntuació obtinguda fins ara són quatre. Malgrat de Mar és el municipi de la comarca amb més Flors d’Honor amb un total de quatre.

Foto: Espai verd al Masnou
Imatge i Font: Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

 

 

 

 

 

Deixa un comentari