El mal temps obliga a ajornar els batejos de vela a Llavaneres | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 19/10/2012

Aquest programa de l´Ajuntament de Llavaneres, el CN El Balís, la Diputació de Barcelona i la Federació Catalana de Vela es realitzarà el proper cap de setmana, els dies 27 i 28 d´octubre.
L’Escola de vela del Club Nàutic El Balís i l’Ajuntament de Llavaneres tenien previst posar en marxa aquest cap de setmana el programa Bateig de mar, que ofereix batejos de vela gratuïts per a alumnes de 4t, 5è i 6è de primària  de les tres escoles del poble, Sant Andreu, Labandària i Serena Vall, gràcies a l´acord amb la Diputació de Barcelona i la Federació Catalana de Vela. El mal temps previst per aquest dissabte 20 i diumenge 21 han obligat a ajornar l´activitat pel proper cap de setmana. 


Degut a l´arribada d´un front que porta forts cops de vent i alt onatge entre dijous i diumenge 21 d´octubre, El Balís ha decidit aglutinar tota l´activitat el cap de setmana del 27 i 28 d´octubre per tal de poder gaudir d´unes condicions meteorològiques apropiades per a la primera presa de contacte amb l´esport de la vela.
Així, les 140 places disponibles es dividiran en dos torns, un d´11 a 14h i l´altre de 14 a 17h. Cada torn podrà acollir fins a 35 escolars de la vila, tal com estava previst.
Per altra banda, les activitats programades per aquest cap de setmana de l´Escola de vela infantil no veuran afectat el seu calendari.
Per a qualsevol informació addicional poden posar-se en contacte amb l´Escola de vela al telèfon 93 792 91 35 (Maria Güell)

Deixa un comentari