Publicat el 10/10/2016

Els tècnics de l´empresa Demeter, encarregada de l´apuntalament de l´edifici de la Gran Via 196-198, on va tenir lloc l’explosió, han comprovat que una  zona corresponent a les portes primeres de l´edifici té el sostre i el terra tan malmesos que no es podrà apuntalar.  Això ha provocat haver de buscar una solució alternativa, de la qual ja s´està elaborant el projecte, basada en la col·locació de columnes i bigues de ferro.
Aquest canvi, si bé d´entrada suposa un endarreriment sobre el temps inicialment previst per a
l´apuntalament, a la llarga aquest temps es recuperaria ja que aquests treballs servirien de base per a la posterior rehabilitació de l´edifici.
D´altra banda, es va fer una reunió amb els veïns afectats per explicar-los tots els detalls sobre l´estat de l´edifici i els treballs que s´estan fent per la seva estabilització  a la qual hi van assistir una seixantena de persones.
De les 36 famílies desallotjades, 13 ja viuen a un nou habitatge temporal, 10 ja n´han trobat i estan pendents d´entrar-hi a viure, 4 estan buscant habitatge i 9 han preferit continuar allotjades a casa de familiars o amics.

Deixa un comentari