Publicat el 27/03/2015

El programa, realitzat conjuntament per la Televisió de Mataró i el Maresme m1tv i la Xarxa, mostrarà a tota Catalunya la Processó del Prendiment, aquest diumenge 29, en directe i des de Mataró
La retransmissió s’iniciarà a les 6 de la tarda i s’allargarà fins les 8 del vespre. El programa disposarà d’un plató davant mateix de l’Ajuntament de Mataró i realitzarà connexions amb la Basílica de Santa Maria per mostrar l’escenificació del Prendiment, amb la germandat de Jesús Captiu i Nostra Senyora dels Dolors i la col·laboració dels Armats de Mataró.
El magazine també entrevistarà el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Mataró i personalitats vinculades a la Comissió de Setmana Santa mataronina per explicar el model singular i divers de les processons mataronines, que culmina Divendres Sant amb la Processó General.
L’escriptora Care Santos i el pastisser Claudi Uñó seran entrevistats per parlar, entre altres temes, de la vinculació de la xocolata amb la tradició de la celebració de la Pasqua.
El programa serà presentat des de Mataró per les periodistes Regina Aleñà i Cristina Paniello, habituals presentadores del magazine La Fàbrica. Des del plató de la Xarxa, a Barcelona, la periodista Glòria Trullàs portarà la batuta del programa.
El magazine 1món.cat s’emet per trenta televisions d’arreu de Catalunya adherides a la Xarxa, entre elles m1tv. El programa es podrà seguir a través dels canals de TDT d’aquestes televisions i també per streaming a
www.m1tv.cat
El canal m1tv i la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró instal·laran una pantalla gegant a la plaça Xica que oferirà el magazine en directe i posteriorment mostrarà els preparatius i l’espectacular pujada del pas de Jesús Captiu per Les Escaletes.

Deixa un comentari