Publicat el 14/04/2015

Dinàmic, fresc i simbòlic, així és la il·lustració que ha creat l´artista Emma Agustí i que a partir d´ara identificarà totes les activitats que organitzi la Comissió de Festes de Llavaneres.
Aquest grup es va crear a finals de l´any passat i es va estrenar amb l´organització de Llavaneres amb la Marató de TV3. Ara tenen ja en perspectiva una nova proposta per al proper dissabte 18 d´abril, al vespre: concert de gospel a l´església parroquial.
L´autora
Emma Agustí és veïna de Llavaneres i sempre ha estat implicada en el món de la cultura i de l´ensenyament locals. Agustí ha desenvolupat una trajectòria artística des de ben jove, sobretot centrada en la pintura i en l´escultura. Ha fet tallers artístics i exposicions d´art tant a Llavaneres com en diferents punts de Catalunya i també de l´estranger. Entre d´altres, ha exposat a Barcelona, París, Itàlia i Suïssa. Nascuda l´any 1957, és llicenciada en Belles Arts.
Emma Agustí forma part de la Comissió de Festes, on s´encarrega de l´àrea d´Art i Disseny. Tal com comenta, s´hi va involucrar amb la voluntat d´impulsar un projecte de grup obert a tot el poble, una iniciativa que contribueixi a dinamitzar la vida local i cultural de Llavaneres.

Deixa un comentari