Publicat el 03/11/2021

El proper dissabte 13 de novembre, d’11 a 13 hores, hi haurà portes obertes perquè tots els veïns i veïnes que ho vulguin puguin acostar-se i conèixer el nou equipament

Aquests dies s’estan enllestint els darrers detalls per tal de posar a punt el nou local social. Aquest equipament que compartiran l’associació de veïns i l’Ajuntament d’Argentona servirà com a espai de reunió, trobades socials i l’organització d’activitats, i els dimarts de 9 a 13 hores, a partir del 16 de novembre, serà també oficina d’atenció ciutadana en què s’hi podran realitzar diversos tràmits administratius i gestions amb l’administració local sense haver de desplaçar-se a l’edifici principal de l’Ajuntament.

El proper dissabte 13 de novembre s’ha organizat una jornada de portes obertes. D’11 del matí a 13 hores, tots aquells que ho vulguin podran acostar-se al local social per tal de visitar i conèixer les instal.lacions.
De fet, l’associació de veïns ja ha començat a fer-ne ús per tal de poder organitzar en breu les primeres activitats.

Rehabilitació de l’espai
A finals de març es van enllestir les obres de rehabilitació d’aquest espai. Compta amb una superífice de 120 m2, que consta d’un vestíbul, una sala polivalent d’uns 45 m2 per als veïns, i un despatx que es destinarà al personal municipal.
La façana ha experimentat també una important transformació, amb nous revestiments i l’ús de fusta per millorar la seva integració amb l’entorn i donar-li una estètica més moderna i natural.
És un equipament que prioritza els criteris de sostenibilitat i manteniment, amb un sistema de climatització per aerotèrmia i de recuperació de calor per a minimitzar el consum.
Compta també amb un pati posterior que servirà com a prolongació exterior de l’equipament, per a l’ús del veïnat per a la celebració o organització d’activitats obertes.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament d’Argentona

 

Deixa un comentari