El jutjat de guàrdia de Badalona decreta l’ingrés al Centre d’Internament per a Estrangers i l’expulsió del país d’un delinqüent multireincident | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 12/07/2012

L’alcalde de Badalona considera “una molt bona notícia” la mesura adoptada en tractar-se d’un delinqüent detingut en 12 ocasions, les últimes 5 vegades durant aquest 2012


El jutjat de guàrdia de Badalona ha decretat avui dimecres l’ingrés al Centre d’Internament per a Estrangers (CIE) d’un delinqüent multireincident d’origen senegalès domiciliat a Badalona que aquest cap de setmana passat va ser detingut per la Guàrdia Urbana quan intentava robar el cablejat elèctric de l’enllumenat públic al polígon industrial de Les Guixeres. El jutjat de guàrdia ha resolt també que la Policia Nacional iniciï el procediment per expulsar-lo del país.


L’alcalde de Badalona considera “una molt bona notícia” la mesura adoptada pel jutjat de guàrdia. Garcia Albiol ha destacat que el Govern municipal ha seguit molt de prop tot el procés que finalment ha comportat l’ingrés al CIE d’aquest delinqüent de 36 anys. L’alcalde de Badalona ha afirmat que “resulta incomprensible que un delinqüent detingut en 12 ocasions en els últims tres anys, les 5 últimes durant aquest 2012, estigués passejant encara pels carrers de Badalona”. “Per sort, aquest delinqüent no tornarà a robar més a Badalona” ha afegit.


L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha indicat que el Govern municipal continuarà treballant en aquesta mateixa línia i ha reiterat que cada cop que es detecti un cas de multireincidència semblant, s’actuarà de la mateixa manera, personant-se en les causes, ja que es tracta de situacions que creen alarma social.

Deixa un comentari